SEKTÖR > Hayallerinizi takıya dönüştüren tek adres “CLASS GOLD”

Hayallerinizi takıya dönüştüren tek adres “CLASS GOLD”

En zorlu takıların hayat bulduğu, bu da yapılır mı? sorularının anlamsız kaldığı Class Gold; bir yılı daha maksimum üretim maksimum müşteri memnuniyetiyle geride bırakıyor. Sektörümüzde tekleme olarak tabir edilen, tek parça takıları, çeşitli objeleri altın ile buluşturan Ferhat Kerkez usta; markası Class Gold ile yine 2022 yılında klas hareketlere imza attı. Tüm müşterilerini memnun eden Class Gold; birçok kuyumcunun adeta 112 hızır acili…

Ferhat usta’nın çok güzel hareketleri 2022 yılında tüm hızıyla devam etti. Kahramanmaraş Altınşehir’de bulunan atölyesinde son derece estetik takılara, altın objelere imza atan Class Gold; yıl içinde birçok kuyumcunun acil tek takı ihtiyaçlarına net yanıtlar verdi.

Sektörde pek eşi benzeri bulunmayan tekleme olarak tabir edilen çalışmayı tercih ettiğini kaydeden Ferhat Kerkez; “İleri teknolojiden çok etkin faydalanıyoruz. Genelde ürettiğimiz takılardan bir adet üretiyoruz. Müşterilerimizin her istediği takıyı madene aktarabilmek için ciddi bir ekip çalışması gerçekleştiriyoruz. İşimizi çok severek yapıyoruz” dedi.

2022 yılında Dünyanın en önemli markalarınca yapılan modellerin benzer versiyonlarını müşterilerine sunduğunu ve yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle yılı geride bırakmaya hazırlandığını kaydeden Ferhat usta; en zorlu takıları bile 48 saat içinde teslim ettiklerini, farklı tekniklerle, net sonuçlar müşterilerine sunduklarını ifade etti.

Ferhat usta açıklamasını şöyle tamamladı:

“Her ne kadar en son teknolojiden büyük destek alsak da her biri kendi branşında uzman bir kadroya sahibiz. Farklı ayarlarda, birbirinden farklı takıları madene aktarabilme becerimiz bizi müşterilerimizin gönlünde özel bir noktaya taşıdı. Mücevher üretimi de yapan Class Gold; 2023 yılında yine olmaz, yok, yapamayız kelimelerini kullanmadan bir yıl geçirmeye özen gösterecek.”