SEKTÖR > Başarılı sonuçlar elde etmek için doğru Seçimler yapmalısınız

Başarılı sonuçlar elde etmek için doğru Seçimler yapmalısınız

8K Concept fuarda yenilikleriyle dikkat çekecek

8 Ayar takılar dendiğinde ülkemizde ilk akla gelen markamız olan 8K Concept; çok sayıda yeni tasarımını İstanbul Jewellery Show’da sergileyecek. Altıncı kez İstanbul Jewellery Show’a katılmaya hazırlanan dinamik marka; rekor kıran altın fiyatları karşısında alternatif, ekonomik çözümler arayanların imdadına yetişecek…

Bölge bayilik sistemi ile ülke genelinde geniş bir coğrafyada kendine yer bulan, 8 ayar takıların prestijini en üst seviyeye çıkaran, satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda hassas çalışmalar yapan 8K Concept; A’dan Z’ye her tür takı grubunun seçkin modellerini 8 ayar olarak piyasaya başarıyla sunuyor.

Fuarda 8 ayar takılarla ilgili farkındalık yaratan 8K Concept; sezona iyi bir giriş yapmak isteyen kuyumcuları mutlu edecek yenilikleri vitrinine taşıyacak. 8K Concept firma ortağı Kadir Kantarcı; fuara özenle hazırlandıklarını, hızla yükselen altın fiyatları karşısında yine 8K Concept imzalı takıların ekonomik açılımlar yaparak, altın takı ile tüketici arasında mesafenin açılmasını engelleyeceklerini söyledi.

Altında oluşan fiyat farklılığı nedeniyle ihracat yapmanın çok zor bir hale geldiğini belirten Kadir Kantarcı; “Üretimimizin büyük bölümünü iç piyasaya yönelik gerçekleştiriyoruz. Bu fuarda ihracat ile ilgili beklentilerimizi hemen hemen sonlandırdık diyebiliriz. 2500 TL’yi gören altının gramı alım gücünün hızla üstüne çıkıyor. Hediyelik takı ve düğün takı grubunda 8 ayar takılar tüketicinin imdadına yetişiyor” dedi.