SEKTÖR > KRAL İŞ’in artık tek KRALI var “ Kral İş bundan böyle ‘Yılmaz Senan Kral İş’ ”

KRAL İŞ’in artık tek KRALI var “ Kral İş bundan böyle ‘Yılmaz Senan Kral İş’ ”

Sektörümüzün önde gelen montür ve değerli taş ofislerinden biri olan KRAL İŞ; yeni açılımıyla yeni yıla adım atıyor. “Yılmaz Senan Kral İŞ” ismiyle bundan sonra faaliyetlerine devam edecek olan firma artık iki ortaklı bir işletme değil. Firma sahibi Yılmaz Senan; ortağıyla yollarını ayırdı. Artık Kral İŞ’in tek Kralı var…

Son dönemlerde başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan, hem montür hem de pırlanta ve CVD taş alanında pazardaki payını arttıran Yılmaz Senan Kral İŞ; yeni yıla önemli yenilikler ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ortağıyla yollarını ayıran Yılmaz Senan; 9 yıldır faaliyette olan firmaları Kral İŞ’i geleceğe “Yılmaz Senan Kral İŞ” olarak taşıyacak.

18 yıldır kuyumculuk sektöründe çalışmalarına devam ettiğini belirten İş İnsanı Yılmaz Senan; “Kıymetli markamız; bir çalışanımız dahi değişmeden aynı kadro ve aynı kararlılıkla yeni hedeflere yol alacaktır. Yakın zaman önce giriş yaptığımız Lab Grown Diamond (CVD) taş grubunda, geniş stoklar eşliğinde tam bir taş ofisi olarak hizmet sunan ilk marka Yılmaz Senan Kral İŞ oluyor. Yeni yıl ile birlikte montür ürün grubunda vites yükselten çalışmalar içinde olacağız. Hem montür hem doğal pırlanta hem de CVD arayışında olanlara eksiksiz hizmet sunacağız” diye konuştu.

Yıllar önce sektöre ilk kez 14 ayar montürü kendilerinin sunduğu hatırlatan Yılmaz Senan; “CVD Pırlantaya Dünya çapında artan bir ilgi var. Ülkemizde de CVD popülerliğini hızla artırıyor. Doğal pırlanta ile görünümü tamamen aynı olan, çıplak gözle farkı anlaşılmayan ama bütçeler olarak bazı karatlarda %80’e varan oranda uygun fiyatlara sahip olan CVD’lerin Türkiye’de kısa sürede önemli bir kitlenin ilgisine mazhar olacağını ön görüyoruz” dedi.

Ofislerinden satılacak olan tüm CVD’lerin sertifikalı olacağını vurgulayan Senan; hem montür hem de taş ofislerinde CVD ile doğal pırlantayı ayıran, ileri teknolojiye sahip 4 özel makinenin tüm sektör mensuplarının kullanımına ücretsiz olarak sunulduğunu dile getirdi. İsteyen kuyumcu, firmalarıyla çalışsa da çalışmasa da elindeki pırlantanın doğallığını bu cihazlarda ücretsiz bir şekilde analiz edebilecek.