SEKTÖR > Şimdi Şov Zamanı…

Şimdi Şov Zamanı…

3 Kat daha hızlı Projet MJP 300W; hızı ve kalitesiyle fuarın yıldızı olmaya aday… 3D Printer Dünyasının en teknik modellerini “Luka Teknik” standında yakından inceleyebilirsiniz…

Luka Teknik tarafından ülkemize getirilen Projet’in en yeni, akıllı 3D printer modeli MJP 300W; İstanbul Jewellery Show’da sahne almaya hazır. Yüksek kaliteli kalıp çıkaran 300W; çok hızlı işlem yapmasıyla dikkat çekiyor. Projet MJP 300W; hayallerinizin ötesinde ince işçilikleri en hızlı şekilde sunmasıyla atölyelerin en baş köşesine talip…

Ülkemize Luka Teknik Malzeme tarafından ithal edilen, dünyanın en önde gelen 3 boyutlu yazıcı Projet; en yeni modeliyle İstanbul Jewellery Show’da kuyum üreticilerini mest etmeye hazırlanıyor. Bir önceki modele göre 3 kat daha hızlı performans sergilemesi ve 2 katı yüksek çözünürlükle sergilemesi ve bunu yaparken kalıp kalitesinden ödün vermemesiyle dikkat çeken 300W; fusion takı Dünyasında taşları yerinden oynatacak.

Luka Teknik firma sahibi, 3D Printer Dünyasının tecrübeli ismi Fener Barlık; uzun bir zamandır heyecanla beklenen Projet 300W modelini fuardan önce Kuyumcukent’te yer alan ofislerinde tanıttıklarını ve sektör mensuplarının deneme ürün çıkışlarını başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek; “Makinemizi onlarca sektör mensubumuz fuar öncesi yakından tanıma fırsatı elde etti. İstisnasız 300W’un performansını son derece başarılı bulan kuyum üreticilerimiz bu özel gücü atölyelerinde görmek istiyorlar. Bu yıl 3D Systems firması tarafından bize verilen ürün satış kotasını yıl sonu olmadan dolduracağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

İJS’ye her zaman oldukları gibi özenle hazırlandıklarını vurgulayan Fener Barlık; fuarın yıldızı olmaya aday en yeni Projet olan 300W modellerinin haricinde, artık klasikleşen ve uygun bütçesiyle her zaman kullanıcı dostu olan Projet 2500 modelinin 2500W yeni versiyonunu da fuar kapsamında tanıtacaklarını ifade etti.

Yurtdışında hızla kuyum üretiminin arttığını, ülkemizde uygulanan altın ithalatına kotanın ve altın fiyat farklılığının oluşmasının neticesinde yabancı alıcıların Türkiye’den tedarik edemedikleri takıları artık kendi ülkelerinde üretmeye başladıklarını açıklayan Barlık; “Şirketimiz portföyünde bulunan 3 boyutlu yazıcıların yarısını ihraç eder bir konuma geldik. Özellikle Dubai’de kuyum üretimi son bir iki yılda çok hızlandı. Ortaya çıkan altın fiyat farklılığı da ihracatçı firmalarımızı uluslararası arenada zor durumda bırakıyor. Bu konunun acilen çözülmesi, makasın ortadan kalkması artık bir memleket sorunu haline gelmiştir” dedi.

4 farklı modu bulunan 300W modelini yakından incelemek ve test etmek isteyenler İJS Fuar alanında Luka Teknik Standını ziyaret edebilir ve ürünle ilgili detaylı bilgi edinebilirler.