SEKTÖR > Bir Revaç’tan daha güzeli İki Revaç

Bir Revaç’tan daha güzeli İki Revaç

Revaç Kuyumculuk Yarı Mamul’deki başarıları bitmiş ürün grubuna taşıyor. Yıllardır düzenli katıldığı İJS’de bu yıl iki Revaç göreceksiniz. Revaç Kuyumculuk ve Revaç Gold bir stant içinde iki güzel marka olarak karşınızda…

Sektörümüzün deneyimli yarı mamul firmalarından Revaç Kuyumculuk; bu yıl İstanbul Jewellery Show’a yakın zamanda sektörümüze merhaba diyen ikinci markası ile birlikte katılacak. Revaç Kuyumculuk Yarı Mamul ürün grubundaki başarısını, birbirinden güzel kelepçe ve bileklik takı grubuna da taşımak istiyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1. Katta açılan Revaç Gold; fuarda adeta tasarım şov yapacak.

Revaç Kuyumculuk Kuyumcukent Mağaza Sorumlusu Fatih Karaaslan; fuara dördüncü kez katılacak olan markalarının çok sayıda yeni yarı mamül modelini tanıtacağını, bu yıl ilk kez adım attıkları bitmiş ürün grubunda da yeni markaları Revaç Gold ile dikkat çeken çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

Revaç Gold’un hızla Revaç Kuyumculuk gibi geniş kitleler tarafından tanınması için İJS’nin zamanlamasının çok iyi olduğunu belirten Fatih Karaaslan; “Revaç Gold mağazamız geçtiğimiz günlerde Kuyumcukent’te açıldı. Çok sayıda yeni model hazırladık. Bu yeni modellerin önemli bir bölümünü fuara sakladık. Revaç’ın yarı mamul alanında yıllardır sektörümüzde elde ettiği saygın konumu ve güvenirliği, yeni markamızla da pekiştirmek istiyoruz. İsteyene yarı mamul isteyene bitmiş halde takılar sunacağız. Revaç Gold için üretilen takıların çok büyük bir bölümü Revaç atölyesinde üretilen yarı mamuller ile imal edilmiştir” diye konuştu.

İJS’nin bu yıl yüksek altın fiyat farklılıkları ile açılmasının sektörümüz adına ciddi handikap oluşturduğunu sözlerine ekleyen Karaaslan; “Sektörümüz acil çözüm bekliyor. Bir ara altın fiyat farklılığı 5000$’ın üzerine çıktı. Sektörün üzerinde böyle bir baskı oluşturmanın hiç kimseye faydası olmadığını söylüyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen fuara yine özenle hazırlandık. Yerli ve yabancı ziyaretçileri fuar standımıza bekliyoruz” dedi.