SEKTÖR > 22 ayar takılar Altın dönemini yaşıyor

22 ayar takılar Altın dönemini yaşıyor

Anadolu’da otantik 22 ayar takının önde gelen markası Şakir Kuyumculuk; yaz mevsimine tam mesai ile giriş yaptı. Genel seçimlerin ardından tekrar harekete geçen altın; sahibini enflasyona karşı koruyor. Yoğun bir şekilde altına talep devam ediyor. Özellikle 22 ayar takılar; olası bir bozdurma durumunda çok daha avantajlı kabul edildiği için el üstünde tutuluyor.

Şanlı Urfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağırlıklı olarak tercih edilen yöresel ve otantik takıları yıllardır başarıyla üreten Şakir Kuyumculuk; Kurban Bayramı öncesinde ve sonrasında yoğun mesai harcayarak müşterilerinin siparişlerine yetişmeye çalışıyor. Anadolu’da 12 farklı ilimizde bulunan kuyumcuların akıtma, frenk bağı ve Madonna ismiyle bilinen otantik takılardaki tercihi olan Şakir Kuyumculuk; farklı takı gruplarında da başarılı modeller müşterisine sunuyor.

Şakir Kuyumculuk firma sahibi Şakir Çınar; vatandaşın yatırımlarını döviz ve TL’den yana kullanmak istemediğini, enflasyona karşı güvenli liman olan ve her zaman sahibinin yüzünü güldüren altının yılın ikinci yarısında büyük talep gördüğünü söyledi.

Yaz ile birlikte Anadolu’da düğünlerin de artmasıyla 22 ayar takılarda adeta talep patlaması olduğunu kaydeden Şakir Çınar; “Yılın ikinci yarısının çok hareketli geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Büyük deprem felaketinin ardından insanlar yaralarını sarıyorlar. Bir taraftan yılın başında yapılması planlanan deprem sonrası ertelenen düğünlerin de yılın son çeyreğinde ve yaz mevsiminde yapılacağını görüyoruz. Yoğun mesai harcayan atölyemiz; taleplere net yanıtlar veriyor. Her geçen gün yeni kuyumcu dostlarımız oluyor. Şakir Kuyumculuk kalitesini tercih edenlere hem satış öncesi hem de satış sonrası elimizden gelenin fazlasını sunmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.