SEKTÖR > Kuyumcunun hassas işlerine yıllardır etkin çözümler sunan “As Elektronik” iyi günde kötü günde hep yanınızda oluyor

Kuyumcunun hassas işlerine yıllardır etkin çözümler sunan “As Elektronik” iyi günde kötü günde hep yanınızda oluyor

Ali İhsan Saatçı tarafından kurulan As Elektronik; yıllardır hem hassas terazi, lazer makineleri, döküm sistemleri, terazi yazıcısı, para sayma makinesi gibi kuyumcuların en önemli ihtiyaçlarına cevap veren cihazların satış ve satış sonrası teknik servis hizmetini sunuyor. Kuyumcukent’te yer alan ofislerinde çalışmalarını yürüten Ali İhsan Saatçi ve Oğlu Oğuzhan Saatçı; hem perakende kuyumcusunun hem de kuyum üreticisinin gerçek anlamda bir çözüm ortağı oluyor. As Elektronik kuyumcularımızın has dostu….

Yılların tecrübeli ustası Ali İhsan Saatçı tarafından 7 yıl önce kapılarını aralayan As Elektronik; sektöre yönelik çalışmalarına başarıyla devam ediyor. 1987 yılından buyana hassas terazi ve çeşitli kuyum üretim makineleri alanında kendisini geliştiren, bu ürün grubunda oluşabilecek tüm sorunları çözme becerisine sahip olan Ali Usta; oğlunu yetiştirerek geleceğe markasını taşıyor.

Hassas terazi alanında Dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Precisa, Mettler, Sartorius, Ohaus, Kern’in ülkemizdeki ana bayiliğini yapan AS Elektronik; kuyumculara ihtiyaçlarına en uygun ürünleri satın almaları konusunda yol gösteriyor. Revize edilmiş, kontrolleri detaylı bir şekilde yapılmış olan 2. el kuyum üretim cihazlarının da satışını yapan AS Elektronik; aynı zamanda satışa sunduğu tüm cihazların ve markaların teknik servis hizmetini de yürütüyor.

Markanın 2. kuşağını temsil eden Oğuzhan Saatçı; ülkemizin hemen hemen her ilinde bulunan kuyumculara ürünlerini sunduklarını ve ortaya çıkabilecek arıza, aksaklıklar ile ilgili detaylı teknik servis hizmeti verdiklerini belirterek; “Satışa sunduğumuz tüm ürünlerin arkasındayız. Ayrıca farklı markaların da teknik sorunları oluştuğunda çözümler sunuyoruz. 7 yıldır faaliyette olan markamız, her yıl düzenli büyüme gerçekleştiriyor” dedi.

Bu yıl oldukça popüler olan ve AS Elektronik için özel üretilen Markif Lazer Markalama ve Kesme Makinesine değinen Oğuzhan Saatçı; “Markif; yurtdışında bizim belirlediğimiz kriterler eşliğinde üretilmiştir. Çapaksız ve hızlı kesim yapan Markif; istediğiniz modelin astardan kolay çıkması, madeni ısıtmaması ve temiz yazı yazma özellikleriyle ön plana çıkıyor. Çok sessiz çalışan Markif; bu yıl yoğun ilgi gören modelimiz oldu” diye konuştu.

İJS Mart 2022 organizasyonuna katılımcı olmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Saatçı; özellikle hassas terazi seçimi yapacak olan kuyumcuların çok dikkatli hareket etmelerini ve ihtiyaçlarına uygun ürünü tercih etmelerini tavsiye ederek, bünyelerinde satışa sunulan hassas terazilerinin otomatik kalibrasyon yapabilir olmasıyla hataya pay bırakmadığını ve artan sahte para kabusunu yok etmek için Dünyanın en kaliteli para sayma makinelerini ülkemize getirerek, kuyumculara sunduklarını dile getirdi.