SEKTÖR > “ESİLA” 7 Yıldır ‘Altın Erkek Takı Dünyasında’ saygın bir konumda

“ESİLA” 7 Yıldır ‘Altın Erkek Takı Dünyasında’ saygın bir konumda

Ülkemizde altın erkek takısı dendiğinde ilk akla gelen markalarımızdan biri olan, özellikle yurtdışında başarılı ihracat çalışmalarına imza atan Esila Kuyumculuk; 7 başarılı yılı geride bırakıyor. İstanbul Kuyumcukent bünyesinde modern ve geniş üretim tesisinde çalışmalarına devam eden Esila Kuyumculuk; hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen yoğun taleplere karşılık vermek için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Erkek takısı üretmek için 2016 yılında, deneyimli kuyum ustası Turan Barlık ve Erdal Barlık tarafından kurulan Esila Kuyumculuk 7 başarılı yılı geride bıraktı. Kısa süre içinde altından mamül erkek takı ve aksesuarında ülkemizde en önemli isimlerden biri haline gelen Esila Kuyumculuk; bugün itibariyle 10’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Esila Kuyumculuk ‘Made In Turkey’ kaşesini, yüksek kalitesi eşliğinde Dünya pazarlarına gururla sunuyor. Esila Kuyumculuk firma ortağı Turan Barlık; markalarının son 3 yılda büyük bir gelişim yaşadığını, hem yurtiçinde hem de yurtdışında binlerce erkeğin şıklığını tamamlama konusunda başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Erkek takısı üretiminin tasarımdan ürünün cilasına kadar her aşamasında ayrı bir uzmanlık ve ayrı bir bakış açısı istediğini kaydeden Turan Barlık; “Özellikle Avrupa ve Amerika pazarını ana hedef bölge ilan ettik. Türkiye’de de Z Kuşağının takı ve aksesuara sıcak olduğunu görüyoruz. İlk kez katıldığımız İJS’den çok mutlu ayrıldık. İlk fuar deneyimimiz bize çok şey kattı. Artık yurtdışındaki fuarları çok daha yakın mercek altına alacağız. Erkek takısında bir Dünya markası olma hayali, ileri de niye gerçeğe dönüşmesin? “ diye konuştu.

Esila’nın kısa süre içinde yüzlerce farklı modele sahip bir tasarım arşivine sahip olduğunu sözlerine ekleyen Barlık; özellikle İspanya, İtalya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinde her geçen sene erkek takısına artan ilgi olduğunu, Amerika pazarında da rap müzik kültürünün en önemli aksesuarlarını kalın erkek kolye ve bileziklerinin oluşturduğunu dile getirdi.