SEKTÖR > India Stone Premium yeni adresinde tüm güzellikleri gözler önünde Çarşının en renkli mağazası sektör mensuplarını ağırlıyor

India Stone Premium yeni adresinde tüm güzellikleri gözler önünde Çarşının en renkli mağazası sektör mensuplarını ağırlıyor

Topaloğlu Silver; tarihi Çemberlitaş Kürkçüler Pazarı Sokak’ta dev bir mağaza ve idari ofis hizmete soktu. İndia Stone Premium, Özgems Değerli Renkli Taşlar markaları biraraya geldi. 3 kattan oluşan 300m2 büyüklüğündeki dev mağaza ve idari ofis; sektörümüzün öncü markasını gelecek hedeflerine taşıyacak. Aslan; yattığı yerden belli olur…

Sektörümüzün yakından tanıdığı deneyimli taş eksperi ve girişimci Suat Topaloğlu; gümüş takı, gümüş mücevher, renkli doğal taşlar ürün gruplarında yıllardır değerli çalışmalar ortaya koyuyor. Yakın zaman önce İndia Stone Premium markasını gözler önüne seren elmas zümrüt, safir ve yakut başta olmak üzere birbirinden değerli taşlarla gümüşü buluşturan Suat Topaloğlu; özenle hazırlanan yeni mağaza ve idari ofisiyle yaz mevsimine hızlı bir giriş yapıyor.

Topaloğlu Silver Yönetim Kurulu Başkanı Suat Topaloğlu; çok sayıda markalarının farklı noktalarda yer almasının zaman içinde sıkıntılarını yaşadıklarını, 5 farklı markalarından 3’ünü tek çatı altında birleştirerek benzer ürün gruplarında alım yapanlara tek adresten binlerce seçenek sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Özgems Renkli Doğal Taşlar markasının Kuyumcukent mağazasını da yeni açılan Çemberlitaş’taki mağazaya taşıdıklarını kaydeden Topaloğlu; “Çok daha geniş ve konforlu bir ortamdan hizmet sunmaya devam edeceğiz. Yerimizin darlığından bazı taşlarımızı rahatlıkla sergileyemiyorduk. Pırlanta hariç tüm taş gruplarını tek çatı altında topladık” dedi.

Yeni açılan mağazaya çok sayıda yeni taş ve yeni gümüş mücevher getirdiklerini, yaz mevsimine giriş yaparken sektör mensuplarının sezonda keyifli bir ticaret yapmaları için tüm detayları düşündüklerini kaydeden Suat Topaloğlu; “Ürün portföyümüzün tamamına yakını yurtdışından geliyor. Çok özenle seçimler yaptık. Gümüş ile mücevher biraraya getiren İndia Stone Premium; özellikle turizm bölgelerindeki esnafımız için harika seçenekler ortaya koyuyor. Yeni adresimizde ihracat alanında da daha fazla açılımlar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kürkçüler Pazarı Sokağın tarihi bir geçmişi bulunduğunu ve burada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını kaydeden Topaloğlu; bir dönem bu caddeyi birbirinden güzel renkli taşlarla, gümüş takılarla buluşturan Kervan Gümüş firma sahibi, duayen sektör mensubu Naki beyin misyonunu geleceğe taşıyacaklarını dile getirdi.