SEKTÖR > Kuyum üreticisinin 25 yıldır sağ kolu “Revaç Kuyumculuk & Yarı Mamul”

Kuyum üreticisinin 25 yıldır sağ kolu “Revaç Kuyumculuk & Yarı Mamul”

Sektörümüzün deneyimli yarı mamul üreticilerinden biri olan Revaç Kuyumculuk; yen yıl itibariyle 25 başarılı yılı geride bırakıyor. 1997 yılında yarı mamul üretimi alanında hizmet sunmaya başlayan Revaç Kuyumculuk; son dönemde hem kadrosunu genişleten hem de teknik gücünü arttıran yatırımlar yaptı. Yüzlerce model çeşitliliğiyle, sektörümüzün önde gelen kuyum üreticilerinin sağ kolu olan Revaç Kuyumculuk; her dönem çok revaçta…

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan, sektörün dev markalarında kalıp ustası olarak kendini yetiştiren Süleyman Karaaslan; deneyimli kadrosuyla 25 yıldır sektörümüze aralıksız hizmet sunuyor. Çemberlitaş ve Kuyumcukent’te yarı mamul mağazaları bulunan Revaç; yakın zaman önce önemli yatırımlar yaparak hem işlem kapasitesini arttırdı hem de çok daha hafif kalıplar üretebilir hale geldi.

Bir anda altın fiyatlarının aniden yükselişinin piyasayı olumsuz etkilediğini ve yine hafif takılar üretmek için yeni girişimler olacağını kaydeden Revaç Kuyumculuk Kuyumcukent Mağaza Müdürü Fatih Karaaslan; “Yakın zaman önce pres kalıplarımızın, mukavemet gücünden kaybetmeden incelmesini ve hafiflemesini sağladık. İJS fuar sonrasında ihracat yapan firmalarımızın siparişleri oluyor. Bu dönemde yine Revaç; tüm gücüyle müşterisine çözüm odaklı çalışmalar yapıyor” dedi.

Yakın gelecekte yarı mamul üreticilerinin öneminin artacağını ve tasarım atölyeleriyle yarı mamul atölyelerinin daha fazla birleştiği yeni açılımların sektörde görüleceğini öne süren Fatih Karaaslan; Revaç’ın gelişen ve değişen koşullara hızla adapte olacağını, markalarının son yıllarda sadece üreticilerin değil yarı mamul satan firmaların da çözüm ortağı olduğunu ifade etti.