SEKTÖR > Kilometrelerce uzunluğa sahip “Pina” Zincirleri fuar alanından sadece 3 Km uzakta sizi bekliyor

Kilometrelerce uzunluğa sahip “Pina” Zincirleri fuar alanından sadece 3 Km uzakta sizi bekliyor

İstanbul Jewellery Show bu yıl 50. kez kapısı sektör mensuplarına açacak. Fuara katılan veya katılmayan birçok firmamız en yeni modellerini ve geniş ürün stoklarını fuar tarihlerinde vitrinlerine taşıyacak. Ülkemizin önde gelen zincir üreticilerinden biri olan Pina Kuyumculuk; fuara katılan birçok firmanın zincir ihtiyaçlarını giderdi ve fuar boyunca Kuyumcukent’te yer alan showroomunda yerli, yabancı misafirlerini ağırlayacak. Kilometrelerce uzunluğa sahip Pina imzalı zincirleri görmek için fuar rotanızdan sadece 3Km sapmanız yeterli…

İJS Mart fuarı zamanı geldi. Bu yıl İJS heyecanı çok daha üst seviyelerde. Virüs felaketi ile iptal edilen Hongkong fuarı, tüm gözlerin İJS’ye çevrilmesine ve fuardaki beklentinin üst düzeye çıkmasına sebebiyet verdi. Her yıl olduğu gibi fuar heyecanı sadece fuar alanında değil, fuara 3 KM uzakta bulunan Kuyumcukent’te de yaşanıyor. Fuar öncesinde sıkı bir hazırlık dönemi geçiren, üretimini arttıran ve müşterilerinin zincir ihtiyacına cevap veren Pina Kuyumculuk, fuar boyunca Kuyumcukent’teki mağazasında geniş stoklarıyla zincir taleplerine karşılık verecek.

Forse, Doç ve Singapur gibi sirkülasyonu yoğun olan zincir çeşitlerini üreten ve yakın zaman önce müşterilerine yarı mamul olarak altın top, altın kilit sunmaya başlayan Pina Kuyumculuk, 8,9, 10, 14, 21 ve 22 ayarda hazır ürün bulunduruyor.

Pina Kuyumculuk firma ortağı Oktay Atasoy; Çin’de yüklü miktarda altın, gümüş zincir üretimi yapıldığını, virüs felaketi nedeniyle genel olarak Çin’de üretimin durma noktasına gelmesiyle ortaya çıkan boşluğu doldurmaya hazır olduklarını söyledi.

Üretimlerinin yaklaşık %40’ını ihraç ettiklerini kaydeden Atasoy; “Fuar için ülkemize gelen yerli ve yabancı sektör mensupları mutlaka Kuyumcukent’i ziyaret ediyorlar. 2020 yeni zincir koleksiyonumuz, yüksek kaliteli üretimimiz zincir arayanlara çok iyi gelecek. Tüm sektör mensuplarını, Kuyumcukent 4. Kat merkezinde yer alan mağazamıza bekliyoruz.