SEKTÖR > Seçkin Gold 2024 yılının en yeni modellerini İJS Fuar günlerinde İstanbul Mağazasında sergileyecek

Seçkin Gold 2024 yılının en yeni modellerini İJS Fuar günlerinde İstanbul Mağazasında sergileyecek

Ülkemizin önde gelen kuyum üreticilerinden biri olan Seçkin Gold; İstanbul Jewellery Show tarihlerinde en yeni tasarımlarını, Çemberlitaş Şeref Han’da bulunan mağazasında sergileyecek. Fuara özel, birçok yeni tasarımı gün yüzüne çıkarmaya hazırlanan Seçkin Gold; farklı üretim tekniklerini başarıyla harmanladığı geniş ürün portföyüyle yine sezon da yüksek satış adetlerine ulaşacak takıları masaya yatıracak.

İstanbul Jeweller Show 55.kez kapılarını aralıyor. Sektörümüzün tecrübeli markası Seçkin Gold; fuara çarşıdaki mağazasından katılacak. Çemberlitaş Şeref Han’da yer alan toptan satış mağazasında, fuar dönemine özel yeni tasarımlarını 15 Nisan tarihinden itibaren gün yüzüne çıkaracak.

Seçkin Gold Firma Sahibi Murat İpçioğlu; altın fiyatlarının yükseldiği dönemde, iç piyasanın oldukça hareketli bir sezon başlangıcı yapmaya hazır olduğunu, 2024 yılında Seçkin Gold müşterilerinin en güzel satışları yapması adına yine hem hafif hem de çok beğenilecek çizgilere sahip tasarımları madene aktardıklarını söyledi.

İJS Nisan ayağının başarılı geçeceğini, özellikle iç piyasadan bu sefer daha fazla talep olacağını ön gördüğünü ifade eden Murat İpçioğlu; “Benim için fuar demek İstanbul Jewellery Show demektir. İJS; Dünyanın önde gelen kuyumculuk fuarı olarak kabul ediliyor ve heyecanla beklenen bir statüye sahip. Fuarımız daha da büyüyecek. Kuyumculuk mesleği, üzerinde yaşadığımız topraklarda büyük bir aşkla icra ediliyor. İşini aşkla yapanın başarısız olması söz konusu değil” diye konuştu.