SEKTÖR > Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Yıllara meydan okuyan ilk günkü gibi pırıl pırıl takılar artık hayal değil…“Seramik Kaplama şimdi Türkiye’de” “Eryiğit Kuyumculuk” Gururla Sunar

Büyük emek harcanarak, çeşitli süreçlerden geçtikten satışa hazırlanan takılar; vitrinlere gelmeden önce ‘finish bölümü’ olarak adlandırılan kaplama ve parlatma işlemlerine tabi tutuluyor. Bu aşamada ne yapılırsa yapılsın, yüzey işlemleri titizlikle uygulansa bile takıların ama az ama çok vitrin ömrü bulunuyor. Takıların ayarı düştükçe bu vitrin ömrünü korumak, ilk günkü parlaklığını muhafaza etmek çok zor oluyor. Sektörümüzün yenilikçi kaplama atölyelerinden biri olan Eryiğit Kuyumculuk; özel ithal bir kaplama malzemesi ile takılarınıza garantili koruma sağlıyor. Seramik Kaplama ile takılarınız hangi ayarda olursa olsun uzun yıllar kuyumcu vitrinlerinde ilk günkü pırıltısıyla kalması garanti altına alınıyor.

2002 yılında Mehmet Eryiğit tarafından Çemberlitaş’ta değerli maden kaplaması alanında çalışmaya başlayan Eryiğit Kuyumculuk Kaplama; 2023 yılı başında Kuyumcukent şubesini de hizmete açarak, sektörümüzde çok daha fazla kuyum üreticisine hizmet sunuyor. Sürekli yenilikleri takip eden, kendi branşındaki gelişmeleri Dünyanın neresinde olursa olsun gidip bulan, inceleyen, uzun AR-GE dönemlerinin ardından hizmet portföyüne dahil eden Eryiğit Kuyumculuk; şimdi yeni uygulaması “Seramik Kaplama” ile kartları yeniden dağıtıyor.

Eryiğit Kuyumculuk firma ortağı Burhan Eryiğit; uzun araştırmaların ardından, birçok farklı sektörde kullanan seramik kaplama uygulamasını ülkemizde ilk kez atölyelerinde uygulamaya başladıklarını, İtalyan takılarında başarıyla uygulanan bu yeni sistemin, 2024 yılının Nisan ayına kadar tanıtım amaçlı olarak maliyetine, çok uygun bütçeler eşliğinde yapılacağını müjdeledi.

Bu uygulama ile takıların ilk günkü parlaklığını (yıllarca kuyumcu vitrinlerinde, en zor dış etmenlere maruz kalsa bile) koruyacağını belirten Eryiğit; “En az 2 yıl garanti veriyoruz. Çok daha uzun yıllar aynı parlaklıkta kalacaktır. Özellikle düşük ayarlı takılarda oluşan kararma sorunu tarihe karışıyor. Önemli bir yatırım yapıyoruz. Özel bir işlem ve bilgi isteyen Seramik Kaplama; takı yüzey işlemlerinin zirve noktası olacaktır” dedi.