SEKTÖR > Orobella her zamanki gibi fuara hazır ama fuar firmalarımız için hazır mı?

Orobella her zamanki gibi fuara hazır ama fuar firmalarımız için hazır mı?

Mehmet Akyürek; “İç ve dış birçok etkenle birlikte, İJS Mart 2023 çok bilinmeyenli bir denklem gibi karşımızda duruyor. Nasıl geçeceğini ancak bitince göreceğiz”

Ülkemizin yüksek kaliteli ve özel alyans üreticilerinden Orobella; uzun zamandır katıldığı İstanbul Jewelry Show’a bir yenisini daha ekliyor. Fuara sıkı hazırlanan ve çok sayıda yeni modelini sergileyecek olan tecrübeli markamız; fuar alanında kendine has özel kalitesi ve özgün çizgileriyle yine Türk kuyum işçiliğinin titiz yaklaşımını gözler önüne serecek.

Sakarya’da Dünyanın en büyük alyans fabrikasında ürettiği, kendine has özel kaliteli alyanslarıyla 35 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Orobella Alyans; sürekli katıldığı ve mutlu ayrıldığı İJS’ye sıkı bir şekilde hazırlandı. Farklı kültürlere, farklı coğrafyalara özel üretimiyle, her yıl yüzlerce yeni alyans modelini ürün portföyüne hazırlayan Orobella; İJS’nin Mart fuarında yine çok sayıda yeni modelini ilk kez tanıtacak.

Orobella Alyans Genel Müdürü Mehmet Akyürek; İJS Mart Fuarı’nın çok fazla bilinmezlikler içinde kapılarını aralayacağını belirterek; “Ülkemizde yaşanan deprem felaketi, devam eden Rusya Ukrayna savaşı, ABD Merkez Bankasının faiz arttırım kararları fuarın nasıl geçeceği ile ilgili tahmin yapmayı zorlaştııyor. Biz yıla iyi bir başlangıç yaptık. Özellikle servis kalitemizle, onlarca ülkeye alyanslarımızı başarıyla ulaştırıyoruz” dedi.

Büyük deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen Mehmet Akyürek; “Biz elimizden geldiğince bölgeye yardımlarımızı ulaştırmaya çalıştık. Sakarya’ya gelen Kahramanmaraşlı ailelerin gençlerini fabrikamızda işe aldık. Daha önce Kahramanmaraş’ta kuyumculuk mesleğini icra edenlerde yeni işe aldıklarımız arasında var. Bir depremzedeye gelecek ile ilgili ümit vermeniz, en büyük para yardımından bile daha iyi sonuçlar ortaya çıkarır. 99 yılındaki depremi ben direkt içinde yaşadım ve maddi, manevi kayıplarım oldu. Deprem psikolojisinden kurtulmak için iş bulmak en önemli ihtiyaç haline geliyor. Kahramanmaraşlı kuyumcu meslektaşlarımızın da kısa sürede iş hayatlarına başlayacağını düşünüyorum. Kuyum camiasında çok az can kaybı olması bize teselli oldu” diye konuştu.

Orobella Alyans’ın 2023 yılındaki birçok yeni modeli, birçok ülkenin trend alyans model kataloglarında yer alıyor. Deneyimli marka bu yıl ilk kez küpe, fantezi kelepçe, fantezi bileklik tarzında orijinal modelleri de fuar standında sergileyecek.