SEKTÖR > Sevdiklerinizde unutulmaz izler bırakmak için tasarlandı “Aliz Diamond ile Işıltıyı Keşfet”

Sevdiklerinizde unutulmaz izler bırakmak için tasarlandı “Aliz Diamond ile Işıltıyı Keşfet”

Birbirinden güzel mücevher ve altın takılar üreten Aliz Diamond; 8 yıldır sektörümüzde iz bırakan çalışmalara imza atıyor. Aydın Kandemir ve Taha Yıldız tarafından kurulan marka; çalışmalarını İstanbul ve Ankara’dan yürütüyor. İstanbul’da atölyesi bulunan Aliz Diamond; Ankara’da toptan satış ofisi ile ülke çapında 25’ten fazla şehrimizdeki kuyumcuların iş hayatına kolaylıklar katıyor. İlk fuar deneyimini Van Anatolia Jewellery Show’da yaşayan Aliz Diamond; müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ve kaliteden taviz vermeyen yaklaşımıyla geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Bir kuyumcunun ve mücevher satıcısının ihtiyacı olabilecek her tarz mücevheri ürün portföyünde bulunduran Aliz Diamond; 8 başarılı yılı geride bıraktı. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren, kullandığı pırlantaların kalitesi ve taş güvenliği hususlarına büyük dikkat gösteren Aliz Diamond; çalışmaya başladığı kuyumcularla uzun yıllar beraber yürümesiyle öne çıkıyor.

Aliz Diamond firma ortağı Aydın Kandemir; “Ekonomik mücevherden, A Plus mücevher kategorisine kadar her tarz mücevheri müşterilerimize sunuyoruz. Mücevher ticareti hakikaten hassas ve uzmanlık isteyen bir dal, güvendiğiniz kişilerle çalışmanız lazım. Biz kuyumcu dostumuzun bir çözüm ortağı gibi hareket ediyoruz. Sorunların değil her zaman çözümlerin parçası oluyoruz. Bizimle birlikte çalışan kuyumcuların hemen hemen tamamı yıllardır bizi tercih ediyorlar” diye konuştu.

İlk kez bir kuyumculuk fuarına katıldıklarını ve Van Anatolia Jewellery Show ile Güneydoğu Anadolu’daki illerimizdeki kuyumcularla da iletişime geçme şansı yakaladıklarını kaydeden Kandemir; “Fuar bizim için verimli geçti ve deneyim elde etmiş olduk. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sadece Diyarbakır’da müşterimiz vardı. Önümüzdeki yıl da Van fuarında olmayı planlıyoruz. Şimdi hedef 2024 İJS Mart fuarı olacak” dedi.

Aliz Gold Müşterilerimizin Taleplerinin Meyvesi…

Yaklaşık 3 yıl önce Aliz Gold; markalarını hayata geçirdiklerini hafif ve hediyelik takı grubunda Aliz Gold’un hızla piyasada yer edinmeye başladığını belirten Kandemir; “Mücevher kalitesinde altın takılar üretmeye özen gösteriyoruz. Mücevher üreten ve tasarlayan bir firma olarak altın takı da standartların üstünde ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Yılın ilk yarısını başarıyla tamamladık. Yılın ikinci yarısının daha da hareketli geçeceğini tahmin ediyoruz.”