SAĞLIK > Kuyumculuk sektörü her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa “Loomis” orada

Kuyumculuk sektörü her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa “Loomis” orada

Loomis; yeni fuar sezonunu Gaziantep Ortadoğu Jewellery Show ile açıyor. Sonrasında İstanbul Jewellery Show Ekim ayağında yine Loomis’in titiz hizmeti, sektör mensuplarımızın iş hayatına konfor katacak…

Yıllardır ülkemizde düzenlenen ulusal ve uluslararası takı fuarlarında sergilenen takıların güvenliğini başarıyla gerçekleştiren, huzur içinde fuarların geçmesini sağlayan, katılımcıların tüm ürün lojistik hizmetini güvenli ve eksiksiz sunan Loomis; Gaziantep’te 16 Eylül 19 Eylül tarihleri arasında 16’ıncısı düzenlenecek olan Gaziantep Ortadoğu Jewellery Fuarı’nda görev alacak.

Türkiye’de düzenlenen tüm kuyumculuk fuarlarında katılımcıların sergiledikleri değerli takılarını, kıymetli taşlarını ve madenlerini yüksek güvenlikli kasalama ve sigortalı transfer hizmeti eşliğinde gerçekleştiren Loomis; Gaziantep ilimizde düzenlenecek olan Ortadoğu Kuyumculuk fuarı ile yılın son bölümüne giriş yapıyor. Gaziantep’e katılacak olan firmaların büyük bir çoğunluğu ürün kasalama, ürün transfer işlemlerinde Loomis kalitesini tercih edecek.

Loomis V.I.T Grup Müdürü Ali Atatoprak; Gaziantep ilimizin kuyum ticareti açısından çok önemli bir konuma sahip olduğunu, hem mücevher hem de altın takı kullanımı açısından ülkemizin önde gelen şehirleri arasında Gaziantep’in yer aldığını söyledi.

En son Mayıs ayında Van’da düzenlenen kuyumculuk fuarında Loomis’in görev yaptığını hatırlatan Ali Atatoprak; “Gaziantep fuarının ardından 20 gün içinde İstanbul Jewellery Show’da görev alacağız. Altın fiyatlarının 4 haneye ulaştığı, rekor üstüne rekor kırdığı bu dönemde değerli madenlerin A noktasından B noktasına güven içinde taşınmasının ve bulunduğu yerde yine güven içinde koruma altına alınması ciddi bir iştir. Yıllardır kuyumculuk fuarlarında önemli deneyimler elde ettik. Bizim Fuar tecrübemiz; bugün en değerli gücümüz haline gelmiştir” diye konuştu.

Detaylı risk analizi yaparak fuara hazırlandıkları kaydeden Atatoprak; “Ülkemizin her noktasında bu tip güvenlik unsurları ön planda olan organizasyonlar yapabilmek için Emniyet güçlerimizle ortak çalışmalar yapıyoruz. Biz kuyumcu dostlarımızın çözüm ortağı olarak tüm riskleri omuzlayacak ve onlar için hayatı kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.