SEKTÖR > 2022 yılında bir atölyeden bir Dünya yüzük yollara döküldü “Çağlar Döküm”

2022 yılında bir atölyeden bir Dünya yüzük yollara döküldü “Çağlar Döküm”

Kahramanmaraş’ın önde gelen yüzük takı üreticisi “Çağlar Döküm” 2022 yılında yüzlerce yüzük piyasaya sundu. 2022 yılında yaklaşık 300’den fazla yeni yüzük modelini müşterilerine sunan dinamik marka; sadece yüzük takı grubunda üretim yapmaya, bu ürün gurubunda tüm enerjisini harcamaya devam edecek.

Döküm tekniği ile yıllardır başarılı üretimler gerçekleştiren Selçuk Akçağlar’ın markası “Çağlar Döküm”ün yükselişi 2022 yılında da devam etti. İşinin ehli kadrosuyla başarılı yüzük modellerine imza atan Selçuk Akçağlar; tüm mesleki kariyerini yüzük takı grubuna adamış bir usta olarak dikkat çekiyor.

2022 yılında Anadolu’da çok satan yüzük modelleri arasında “Çağlar Döküm” imzalı birçok yüzük modeli olduğunu belirten Selçuk Akçağlar; “Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’ne taşınmak markamızın gelişimi için büyük bir itici güç oldu. En son teknolojiye sahip makinelerimizle piyasanın isteklerine net yanıtlar veriyoruz. Hem biz hem de Kahramanmaraşlı kuyumcuların kısa süre içinde önemli gelişimler gösterdiğine tanık oluyoruz” dedi.

Yeni tasarımlara non stop devam…

Çağlar Döküm’ün her hafta düzenli olarak yeni tasarımları madene aktardığını ve yeni modelleri biriktirerek müşterilerine sunmak yerine her hafta düzenli yenilikleri paylaştıklarını kaydeden Akçağlar; “Müşterilerimizin yaklaşık 5’te 1’i kendi modelini döktürüyor. Diğer geri kalanlar ise bizim yeni tasarımlarımızı kullanmayı tercih ediyorlar. İstanbul’da yaşayan 3 farklı tasarımcıyla çalışıyoruz. Her birinin farklı hayal güçleri ve bakış açıları var. Her geçen yıl daha hafif takılar talep ediliyor. Yeni yılda da yine işimize tamamen konsantre olmaya devam edeceğiz. 2023 yılıyla ilgili tahminde bulunmak istemiyorum. Genel seçim var. Hep beraber göreceğiz. Kontrollü ticarete devam edeceğiz” diye konuştu.