SEKTÖR > “Gold Glorya” Komşuya en yenileriyle gidiyor

“Gold Glorya” Komşuya en yenileriyle gidiyor

“Gold Glorya” 14 ve 22 ayar takılarıyla, birçok yeni modeliyle Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk Fuarı’nda yerini alacak. Kahramanmaraşlı marka; komşuya en yeni tasarımlarıyla gidecek…

22,14,8 ayar takı üretimiyle öne çıkan“Gold Glorya” bu yıl ikinci sektörel fuara katılım gösteriyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk sektör fuar deneyimini Van’da yaşayan genç marka; şimdi de Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk Fuar’nda yerini alacak.

Kahramanmaraş’ta doğan hızla ülke sathında önemli müşteriler elde eden, Ankara’da Toptan Satış Mağazası bulunan Gold Glorya; ikinci kez sektörel fuar heyecanı yaşayama hazır. Gold Glorya firma sahibi İsmail Çatalbaş; Van’da ilk kez düzenlenen kuyumculuk fuarına katılarak önemli bir fuar deneyimi elde ettiklerini, Gaziantep Fuarı’na katılarak yine genç markalarının geniş kitleler tarafından yakından tanınmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Gaziantep şehrinin Anadolu’nun en büyük illerinden biri olduğunu ve kuyum ticareti açısından çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan İsmail Çatalbaş; “Gaziantep bizim komşu şehrimiz ve bize çok yakın. Bu bölgede önemli müşterilerimiz var. Birçok yeni tasarımımızı fuarda sergilemeyi planlıyoruz. Ağırlıklı olarak 14 ve 22 ayar takılarımızla fuarda yer alacağız. Biz fuarları, markamızı ve yeni tasarımlarımızı tanıtmak açısından bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Yakın zaman içinde İstanbul Jewellery Show’un da düzenli katılımcıları arasında yer almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Artık şirket hedeflerinde İstanbul Jewellery Show’a katılımcı olmayı belirlediklerini kaydeden Çatalbaş; “2023 yılı Mart ayında bir sürpriz yapabiliriz. Araştırmalarımız devam ediyor. Ülkemizin çok büyük bir markasıyla işbirliği arifesindeyiz. Bu yaz mevsimini çok verimli geçirdik. Siparişleri zamanında yetiştirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Tüm dostlarımızı Gaziantep fuar alanındaki standımıza davet ediyoruz” dedi.