SEKTÖR > Önce kaliteye sonra bu güzel zincirlere vurulacaksınız

Önce kaliteye sonra bu güzel zincirlere vurulacaksınız

“Yorulmaz Kuyumculuk” kalitesiyle üretilen Singapur Zincirleri; ülkemizin dört bir yanına ulaştırılıyor. 22 ayar Singapur Zincir dendiğinde ilk akla gelen markalarımızdan biri olan ve tamamen bu zincir grubunda uzmanlaşmayı tercih eden Yorulmaz Kuyumculuk; yüksek kaliteli işçiliği, zamanında siparişlerini teslim etmesi ve güleryüzüyle ne kendisini ne de müşterisini yoruyor…

Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde faaliyetlerine devam eden ve sadece Singapur zinciri üreten Yorulmaz Kuyumculuk; yeni sezona iddialı bir şekilde giriş yapıyor. Müşterilerini yormayan ve sorunların değil çözümün parçası olan Yorulmaz Kuyumculuk; her boyda ve her gramajda Singapur zincir üretimi ile dikkat çekiyor.

Yorulmaz Kuyumculuk firma yöneticileri; Dünyada en çok satan zincir modelleri arasında yer alan Singapur zincirinin hem sağlamlığı hem de şık görünümüyle birçok takı grubuna başarıyla kombin olduğunu, özellikle Anadolu’da yoğun ilgi gören madalyon ve çerçeveli takılarda Singapur’un gerçek bir alternatif oluşturduğunu söylediler.

Kuyumcuların belli başlı bir iki zincir modeli ile bu tip takıları son tüketiciye sunduğunu belirten Yorulmaz Kuyumculuk firma yöneticileri; “Kuyumcu dostumuz; bu tip zincire takılacak takılar talep edildiğinde tüketiciye farklı birkaç zincir modeli gösterse eminim ki Singapur zincir hem görünümü hem de sağlamlığıyla öne çıkacaktır. Biz Akdeniz bölgesinde Singapur zinciri geniş kitlelere zaman içinde ulaştırdık. Tüm hayatımızı bu ürün grubunun üretimine adadık ve zaman içinde en üst nokta kaliteyi yakaladık. 2022 yılında İstanbul ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu illerindeki Pazar payımızı arttırmayı planlıyoruz” diye konuştular.

Yorulmaz Kuyumculuk; bu yıl içinde kendi mobil ekibini de Anadolu’nun çeşitli illerine gönderme kararı aldı. Siz de yüksek kaliteli Singapur Zincir arıyorsanız; Yorulmaz Kuyumculuk size ürünlerini sunmaktan mutluluk duyacak.