SEKTÖR > Yılın ilk yarısını başarıyla tamamlayan Erpol 2023 yılında hedeflerini yakalayacağına emin

Yılın ilk yarısını başarıyla tamamlayan Erpol 2023 yılında hedeflerini yakalayacağına emin

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; yılın ilk yarısını hedeflerini yakalamış bir şekilde tamamlıyor. 3 farklı atölyesinde yoğun bir şekilde üretime devam eden, başarılı ihracat çalışmalarıyla yurtdışındaki kuyumcunun da iş hayatına kolaylıklar katan Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; yüksek kaliteyi en uygun fiyatlar eşliğinde sunmaya devam ediyor…

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan, yüksek kaliteli ürünlerin ortaya çıkması için etkin sarf malzemeler sunan Erpol Zımpara ve Fırça; yılın ikinci yarısına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 3 farklı atölyesinde üretime tam gaz devam eden tecrübeli marka, ülkemizdeki kuyum üreticilerinin olduğu kadar yabancı kuyum üreticilerinin de iş hayatına konfor katıyor.

Yakın zaman önce İJS Mart fuarında tanıttı Extra Fine Plus ile ürün kullanım ömrünü iki kat arttıran Erpol; fuar sonrası siparişlerinin tamamını müşterilerine zamanında ulaştırdı. Firma sahibi Cengiz Yalçın; bir kere ürünlerini kullananların bir daha başka bir markayı tercih etmemelerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Biz kendi aramızda bizimle çalışmaya başlayanlar için artık Erpolizme tutuldular benzetmesini yapıyoruz. Kısacası çok güzel bir bağımlılık elde etmiş oluyorlar. İşimizi büyük bir aşk ve titizlikle yapıyoruz. Kalitemizi ve uygun fiyatımızı görenler, ürünlerimizi kullandıkça keyif alanlar artık kendilerine başka macera aramıyor” diye konuştu.

Şimdiden İJS’nin Ekim ayağı için çalışmalara başladıklarını ve yeni bir ürünle yine kuyum üreticisinin beğenisini kazanmayı hedeflediklerini, kendi branşlarında Dünya çapında söz sahibi olan İtalyan bir firma ile işbirliğine gitme arifesinde olduklarını sözlerine ekleyen Yalçın; Kurban Bayramı’nın İslam alemi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.