SEKTÖR > Yeni tasarımlar Alev alev yanıyor işini bilen gideceği adresi de biliyor “BİLİCİLER KUYUMCULUK”

Yeni tasarımlar Alev alev yanıyor işini bilen gideceği adresi de biliyor “BİLİCİLER KUYUMCULUK”

Biliciler Kuyumculuk pandemi nedeniyle geç gelen sezona birbirinden iddialı, özgün tasarımlarla merhaba diyor. 14 ayar takı grubunda uzmanlaşan Biliciler Kuyumculuk; hem hediyelik takı grubunda hem de uygun bütçeli düğün takısı kategorisinde başarılı modeller hazırladı. Alev alev yanan, özel rengi ve ışıltısıyla dikkat çeken Biliciler takıları; kuyumcu vitrinlerinin en güzel yerlerinde yer almaya aday….

Bu yıl pandemi ve hava durumunun da etkisiyle hem yaz mevsimi hem de düğün sezonu geç geldi. Normalleşme döneminin hız kazandığı Temmuz ayında kuyum alışverişinde de gözle görülür bir artış dikkat çekiyor. Biliciler Kuyumculuk firma sahibi Harun Bilici; esas üreticiye taleplerin Ağustos ayı ile birlikte olmasını beklediklerini, kuyumcuların mevcut stoklarını sattıktan sonra bu da bayram sonrasına gelecek bir dönemde işlerin iyice yoğunlaşmasını ön gördüklerini ifade etti.

Üreticiye bayram sonrası esas bayramın olacağını, yüksek altın fiyatlarının etkisiyle bölge ayırmadan her ilimizde 14 ayar takıların 22 ayar takılara göre daha fazla talep gördüğünü belirten Bilici; 8 Ayar takıların Anadolu’da yükselişe geçtiğini, bu takıların daha çok yaz mevsiminde talep gördüğünü, sipariş üzerine 8 ayar takı da ürettiklerini söyledi.

Biliciler Yaldız Atölyesinin, Biliciler Kuyumculuğun birbirinden şık takılarının özel bir görünüme sahip olması için titiz bir çalışma ortaya koyduğunu kaydeden Harun Bilici; “Yeni dönemde özellikle madolyon takı grubunda yeni bir koleksiyon hazırladık. Modern çizgilere sahip olan koleksiyonumuzun bir bölümünde de klasik modellerin yeni versiyonlarına yer verdik. Çok şık bileklikler hazırladık. Nesil değişiyor ve gençlerin takıdan beklentisi de farklılaşıyor. Son tüketicinin nabzını tutan üreticinin, kuyumcuya çok daha fazla faydası oluyor. Bizim de farkımız bu” diye konuştu.