SEKTÖR > Dünya çapında ısrarla ARaNan markamız

Dünya çapında ısrarla ARaNan markamız

ARN Elektronik Cila Makinesi’nin ürettiği 4 makineden 3’ü ihraç ediliyor. Dünyanın önde gelen kuyum atölyeleri takılarının en güzel son halini ARN ile elde ediyor

ARN Elektronik Cila Makinesi’nin çok kısa süre içinde hızlı gelişimi başarıyla devam ediyor. Tam otomatik ve sorunsuz, her tür takı grubuna cila işlemi yapan ARN makineleri; sadece ülkemizdeki kuyum atölyelerinin değil yabancı atölyelerin de iş hayatına büyük kolaylıklar katmaya devam ediyor. Tekirdağ Çerkezköy’de üretilen ARN Elektronik Cila Makilerinin 4’te 3’ü ihraç ediliyor.

Dünya çapında 9 ülkede temsilciliği bulunan, ARN Elektronik Cila Makinesi; uluslararası gelişimine tüm gücüyle devam ediyor. Mısır, Moskova, Hindistan ve Özbekistan’da düzenlenen yurtdışı kuyumculuk fuarlarına katılan ARN; Eylül ayında düzenlenen Bangkong Mücevher Fuarı’na da katıldı.

ARN Elektronik Cila Makinesi firma sahibi Zaven Kasacı; ARN’nin kendi branşında bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bugüne kadar yurtdışında ve yurtiçinde satışa sundukları makinelerinin sorunsuz bir şekilde çalışarak, kullanıcı dostu bir ürün olduğunu ispat ettiğini söyledi.

ARN’nin son olarak Hindistan bayisinin dahil olmasıyla birlikte 9 farklı ülkede bayileriyle büyüdüğünü ve Dünyaya yayıldığını kaydeden Zaven Kasacı; “ARN Bayileri; hem kendi ülkelerinde hem de çevre ülkelerdeki kuyum üreticilerine ürünümüzü sunuyorlar. Ben yabancı bayilerimizin de gayet gayretli bir çalışma ile markamızı uluslararası çapta tanınan bir ürün haline getirdiklerini gözlemliyorum. Son olarak ARN’de kullanılan özel sıvımızı daha önce yurtdışında üretiyorduk artık yurtiçinde üretimimize devam ediyoruz. ARN artık tam olarak bir yerli malı statüsüne geçmiştir” diye konuştu.

Uluslararası yabancı fuarlara katılmaya devam edeceklerini, son olarak Bangkong’ta düzenlenen değerli taşlar ve mücevher fuarından mutlu bir şekilde ülkemize döndüklerini sözlerine ekleyen Kasacı; şimdi kısa süre içinde İJS Ekim ayına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirdi.