SEKTÖR > Kuyumcu ustalarının Erpol aşkı 11 yıldır kesintisiz devam ediyor

Kuyumcu ustalarının Erpol aşkı 11 yıldır kesintisiz devam ediyor

“Erpol Zımpara ve Fırça Ltd. Takınıza özenli dokunuş”

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; 11 başarılı yılı geride bırakıyor. Kurulduğundan buyana sürekli gelişime önem veren, her yıl çok sayıda yeni model müşterilerine sunan, kuyum ustalarının iş hayatına büyük konfor ve ekonomik açılımlar katan Erpol; sizler için çalışmaya aralıksız devam ediyor…

Takıların vitrinde muhteşem görünümde sergilenmesi için yıllardır sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; 11 başarılı yılı geride bıraktı. Hem ülkemizde hem de Dünyanın çok farklı ülkelerinde kendine yer bulan, kuyum üretim sarf malzemesi satanların ve kullanıcıların hep yüzünü güldüren Erpol; kendi branşındaki ürün grubunda dışa bağımlılığı net bir şekilde sona erdirdi.

Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; ülkemizde üretilen ve pazara sunulan fırça, zımpara ve cila bezi ürün grubunda tüm pazarın ihtiyacının %70’e yakınını Erpol’ün karşıladığını, son yıllarda başarılı yerli üretim girişimleriyle branşlarındaki ithalatı bitirme noktasına getirdiklerini söyledi.

Kuyumculuk sektöründe aradan geçen 11 yıl içinde çok hızlı yol aldıklarını ve ürünlerini kullanan atölyelerin hep mutlu olduklarını kaydeden Cengiz Yalçın, “Ürünlerimiz başta Kuyumcukent olmak üzere, kuyum üretim malzemesi satan mağazalarda değerli atölyelerimizin kullanımına sunuluyor. Geniş ürün çeşitliliği ile üretilen takıların en güzel görüntüye kavuşmasına katkı sağlıyoruz. Uygun fiyatlı ve uzun ömürlü kullanıma sahip ürünlerimiz; yıllık bazda ciddi fiyat avantajlarını kullanıcıya sunuyor” diye konuştu.

Yılın ikinci yarısında kuyum üretiminin artışa geçeceğini sözlerine ekleyen Yalçın; İJS’nin Ekim ayağına yeni birkaç ürün ile girmek için yoğun mesai harcadıklarını, yine kuyum üreticilerinin yüzünü güldürecek, iş hayatını kolaylaştıracak çalışmalar üzerinde durduklarını dile getirdi.