SEKTÖR > Sektörümüzde değerli maden ticaretinde 23 yıldır EHG kalitesi var

Sektörümüzde değerli maden ticaretinde 23 yıldır EHG kalitesi var

“Eren Has Group” 23 Yıldır hem yerli hem yabancı sektör temsilcilerinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Kurulduğu 2001 yılından buyana sektör mensuplarının has değerli maden, döviz ihtiyaçlarını gideren, Kuyumcukent, Kapalıçarşı ofisleriyle yüzlerce müşterisine yüksek kaliteli hizmet sunan ‘Eren Has Group’, 23 yıldır müşteri memnuniyetinde en üst seviyeleri yakalıyor. Mehmet Eren tarafından 23 yıl önce kurulan EHG; geniş kadrosuyla yüksek kaliteli hizmetini her yıl arttırarak devam ettiriyor. Her yıl daha fazla kuyumcunun tercihi olan EHG; büyüyerek geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe çalışan, değerli maden ticaretinin deneyimli ismi Mehmet Eren tarafından 2001 yılında kurulan Eren Has Group Döviz ve Kıymetli Madenler, 23 yıldır kuyumculuk sektörüne yüksek kaliteli hizmet sunuyor. Hem yerli hem de yabancı sektör mensuplarının yıllardır çözüm ortağı olan tecrübeli marka; değerli maden ithalatında ve ihracatında aracı kurum olarak başarılı çalışmalar ortaya koyuyor.

EHG Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Eren; EHG’nin, Kuyumcukent ve Kapalıçarşı’da bulunan ofislerinin sektörümüzün en dinamik olduğu lokasyonlarda görev aldığını, aynı zamanda çok sayıda yabancı firmanın, Kuyumcukent bünyesinde yer alan yabancı kuyumcuların değerli maden ticaretinde Eren kalitesini yıllardır tercih ettiğini ifade ediyor.

İstanbul Altın Borsası üyesi olan EHG; yüksek teknolojiyi iş yaşamında kullanarak, müşterilerine değerlin maden ve döviz fiyatlarında en güncel rakamları sunuyor ve etkin iletişim gerçekleştiriyor. EHG ile yıllardır çalışan personelin ve müşterilerinin bulunduğunu belirten Yasin Eren; “EHG; tüm ticari faaliyetlerinde kurumsal kimliği ile işini titizlikle yapmaktadır ama aynı zamanda bir aile şirketi gibi, çalışanlarını, müşterilerini en önemli varlığı olarak kabul ederek, bugünleri değil yarını düşünen bir zihniyeti ortaya koymaktadır. Çok yakında Çarşı’da ikinci şubemiz faaliyete geçecek ve işlem hacmimizi arttıracağız” dedi.