SEKTÖR > Aşka doğru yelken açtı derin bir nefes aldı

Aşka doğru yelken açtı derin bir nefes aldı

Sevgililer Gününde binlerce çift “GOLDSE” kalitesini tercih etti

Sevgililer Günü geride kaldı. Pandeminin gölgesinde, haftasonu yasakları eşliğinde geçen Sevgililer Günü; kuyumculuk sektörümüze hareket getirdi. Bazı üreticiler bu hareketten az bazıları ise daha fazla nasip aldılar. 14 ayar yüzük üretimiyle yakından tanınan markalarımızdan GOLDSE; Sevgililer Günü’nde uygun bütçeli yüzükleriyle hem sevgilileri hem müşterilerinin yüzünü güldürdü. Binlerce çiftin parmağına takılan GOLDSE; işini aşkla yapanların yine yüzünün güleceğini göstermiş oldu….

Sektörümüzün tecrübeli ismi Sedat Ferat Kara yönetiminde yeni yıla hızlı bir giriş yapan GOLDSE Kuyumculuk; Sevgililer Günü’nde kayda değer bir yoğunluk yaşadı. Baget ve klasik tektaş yüzükleriyle aşıkların sevgisine tercüme olan GOLDSE; instagramda 100 bini geçen takipçisiyle de geniş kitlelerin radarında olan bir marka.

GOLDSE Kuyumculuk firma sahibi Sedat Ferat Kara; 1,5 ile 3 gram arasında olan tektaş yüzüklerinin Sevgililer Gününde ülkemizin dört bir yanından talep gördüğünü, düşen altın fiyatlarının da bu zorlu günlerde, kuyum alışverişinde belirli bir hareketliliğin oluşmasına imkan tanıdığını söyledi.

Markalarının piyasada popüler olan, her zaman belirli satış grafiğine sahip olan yüzük ve küpeler üretmeye özen gösterdiğini kaydeden Kara; “Tektaş ürün grubumuz, adeta bir mücevher işçiliğine sahip. Sevgililer Günü öncesinde mesailerimiz yoğunlaştı. Kısıtlamaların kalkması ve vaka sayılarının azalmasıyla önümüzdeki günlerde işlerimizin çok açılacağını tahmin ediyorum. Altın fiyatları beklentilerin çok altına geldi. Önümüzdeki günlerde güneşli günler sektörümüzü bekliyor” diye konuştu.

GOLDSE Kuyumculuk firma sahibi Sedat Ferat Kara; günümüzde yakından tanınan ve popüler olan yüzük, küpe modellerinin hemen hemen hepsini, farklı versiyonlar ekleyerek ürettiklerini, vitrinlerde yatan değil satan modeller ile perakende kuyumcularının iş hayatına kolaylıklar kattıklarını dile getirdi.

Bu dönemde, 8 ayar takıların gittikçe kuyumcu vitrininde yerini arttırdığını sözlerine ekleyen Kara; “Markamız 8 ayar yüzük ve küpe üretimine de devam ediyor. Bu yıl 8 ayar ürünlere artan bir talep gözlemliyoruz. Ürün portföyümüzde bulunan tüm ürünlerimizin istenildiği zaman 8 ayarlı versiyonları üretilebilmektedir” dedi.