SEKTÖR > İlk kez Bangkong fuarına katılan “Apel İş” yurtdışı fuarlarında kalıcı olmak istiyor

İlk kez Bangkong fuarına katılan “Apel İş” yurtdışı fuarlarında kalıcı olmak istiyor

Ülkemizin önde gelen montür üreticilerinden Apel İş Kuyumculuk; 7 Eylül 11 Eylül tarihleri arasında Tayland’ın Bangkong şehrinde düzenlenen Gems & Jewellery Show’a katıldı. İlk kez bu fuarda yer alan Apel İş; önümüzdeki süreçte farklı uluslararası fuar deneyimlerine devam etmeyi planlıyor. Son derece başarılı bir fuarı geride bırakan Apel İş; öncelikle uluslararası arenada markasını geniş kitlelerin tanımasını hedefliyor…

Kurulduğu günden buyana ihracata büyük önem veren Apel İş; pandemi etkisinin uluslararası boyutlarının azalmasıyla tekrar başlayan kuyumculuk fuarlarını yakın mercek altına aldı. Bu kapsamda mücevher ve mücevher taşları ağırlığıyla ön plana çıkan Bangkong Gems & Jewellery Show’a katıldı.

Apel İş firma sahibi Piyer Sivaslıoğlu; ilk kez katıldıkları Bangkong fuarında Türk montür işçiliğinin nezih örneklerini Dünyanın önde gelen alıcılarına gösterme fırsatı bulduklarını, özellikle mücevher taşlarıyla öne çıkan Bangkong fuarında montür üreticisi kimliklerinin dikkat çektiğini söyledi.

Uluslararası fuarlara iyi hazırlanan firmaların ihracat alanında yapmak istedikleri atılımları çok daha kolay gerçekleştirebileceklerini belirten Piyer Sivaslıoğlu; “ Pandemiyle birlikte gel al satış sisteminin gittikçe azaldığını, müşterinin mekanına giderek, onun beklentilerini çok iyi etüt ettikten sonra ona uygun ürünleri hızlı ve yerine servis etme döneminin başladığını görüyoruz” dedi.

Fuar kapsamında birçok yeni tasarımı sergilediklerini, fuar ziyaretçilerinden olumlu geri dönüş aldıklarını ve İstanbul Jewellery Show Ekim ayağı öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Sivaslıoğlu; montür ürün grubunda Made In Turkey imzasının her yerde saygı ile kabul görmesi için çalışmalarına titizlikle devam edeceklerini dile getirdi.