SEKTÖR > “Nevzat Yaldız” kusursuz hizmetine Cila işlemini de ekledi

“Nevzat Yaldız” kusursuz hizmetine Cila işlemini de ekledi

A’dan Z’ye herşey tek çatı altında toplandı

“Nevzat Yaldız” kalitesi şimdi cila işinde…..

Takının estetik cerrahı olan ve 50 yıldan fazla bir süredir sektöre hizmet sunan Nevzat Yaldız; yüksek kalitesini cila işine de yansıtmaya başladı. Dökümden geldikten sonra bir takının, kuyumcu vitrinine girinceye kadar olan uzun ve meşakkatli sürecini tam teşekküllü olarak kendi atölyesinde tamamlayan Nevzat Yaldız; cilaya da varım dedi….

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan takılar, yaldız firmalarında son hallerini alıyorlar. Takının, arzu edilen son halini alması için çok titiz bir cila işleminden geçmesi gerekiyor. Nevzat Yaldız’ın Vizyon Park’ta yer alan atölyesinin hemen yanına cila atölyesi açıldı. Cila alanında deneyimli isimlerle yola çıkan Nevzat Yaldız; profesyonel ekip arkadaşlarıyla, kelimenin tam anlamıyla anahtar teslim hizmet, müşterisine sağlıyor.

Nevzat Yaldız firma sahibi Muhammed Ayaz; müşterilerinden gelen yoğun talep karşısında en sonunda cila hizmetini de vermeye başladıklaını, tamamen ayrı bir uzmanlık isteyen bu alanda hiç vakit kaybetmemek adına, cila alanında yıllardır hizmet sunan profesyonel ekip arkadaşlarıyla yola çıktıklarını söyledi.

Cila işinin çok ciddi bir çalışma istediğini ve takı üretiminin son aşamasındaki cila işlemindeki eksikliğin geri dönülemez olumsuz sonuçlar doğuracağını vurgulayan Muhammed Ayaz; “Müşterilerimiz uzun zamandır bizden cila hizmeti de almak istiyordu. Biz bu konuda uzman bir ekip oluşturarak, mevcut ihtiyaca en iyi kalite eşliğinde cevap vermeye başladık. Cila işinde başarının en önemli anahtarı, işi yapan kişinin tecrübesi oluyor. Cila hizmeti almak isteyen herkesi, Nevzat Yaldız kalitesinde buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.