SEKTÖR > Zarif Gold 2022 yılı hedefini başarıyla yakaladı

Zarif Gold 2022 yılı hedefini başarıyla yakaladı

Samanyolu ve uzay takı grubunun Kahramanmaraş’taki önde gelen üreticilerinden biri olan Zarif Gold; 2022 yılı hedeflerini yakalama başarısı gösterdi. 2023 yılında 23 başarılı yılı geride bırakmaya hazırlanan Zarif Gold; ülkemizin dört bir yanındaki kuyumcu vitrinlerinin en zarif takılarını oluşturuyor..

Deneyimli kuyum ustası Şeref Gürsoy önderliğinde Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde faaliyetlerine devam eden Zarif Gold; 2022 yılı hedeflerini yılın ilk 10 ayında yakaladı. Yıllardır klasikleşen modeller arasında yer alan Samanyolu ve Uzay takı grubunda estetik ve kaliteli üretimiyle geniş kitleler tarafından yakından tanınan Zarif Gold; aynı çizgisini 2023 yılına da taşımayı planlıyor.

Zarif Gold firma sahibi; 40 yıllık deneyimli kuyum ustası Şeref Gürsoy; samanyolu ve uzak takı grubunda yine oldukça hafif takılara imza attıklarını, altın fiyatlarının belirli bir rakam aralığında uzun süre seyir etmesinin, pandeminin etkilerinin minimum seviyeye inmesinin bu yılki yüksek takı satışlarının oluşumunda büyük etken olduğunu söyledi.

Samanyolu ve Uzay takı grubuda 8 ve 14 ayar üretim yaptıklarını, klasik modellerden çok fazla uzaklaşmadıklarını kaydeden Şeref Gürsoy: “Altınşehir’e gelen ilk markalardan biriyiz. Altınşehir’de ikinci yılımızı geride bırakıyoruz ve her yıl üretim kapasitemizi belirli oranlarda arttırmayı başardık. 2023 yılında yine atölyemizin imzasını taşıyan takılar hem yurtiçinde hem de yurtdışında takıseverlerle buluşmaya devam edecek” dedi.