SEKTÖR > “Apel İş” Özenle hazırladığı Tektaş Montürleri sevgiyle sunar

“Apel İş” Özenle hazırladığı Tektaş Montürleri sevgiyle sunar

Sektörümüz için yılın en önemli günlerinden biri olan Sevgililer Gününe birçok üreticimiz, özenle hazırlanıyor. Üreticilerimiz; kuyumcuların arzu ettikleri satış grafiğini yakalayabilmeleri için günün anlamına uygun koleksiyonlarını vitrinlerine taşıyor. Sevgililer Günü denince akla ilk olarak tektaş yüzükler geliyor. Tektaş yüzükler için yıllardır çok özenli üretim yapan Apel İş; yine kolları sıvadı. Hem klasik hem yeni ve modern tasarım arayanların imdadına yetişen Apel İş Kuyumculuk; bu özel günde özellikle kalp motifli tektaşlarıyla dikkat çekecek…

Sektörümüz açısından büyük önem teşkil eden Sevgililer Günü; pandeminin gölgesinde iki yıldır arzu edilen ölçüde kutlanamıyordu. Bu yıl ise yasakların olmamasıyla birlikte birçok farklı mekanda sevgililer bir araya gelecek. Montür takı grubunun kıymetli üreticilerinden Apel İş Kuyumculuk; her sene olduğu gibi bu dönemde Tektaş modellerine daha fazla konsantre oluyor. Apel İş; özel Sevgililer Günü Koleksiyonu ile kuyumcu dostlarına çok farklı alternatifler sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Apel İş Kuyumculuk firma ortağı Piyer Sivaslıoğlu; sevgililer günüyle özdeşleşmiş olan sevgiyi ifade eden kalpli kolyeler, sonsuzluk işaretli takılar ve aşkın tercümanı kabul edilen tek taş yüzük ürün grubunda iddialı modeller hazırladıklarını, özellikle kalp motifli tektaş yüzük montürleri ile kuyumcuların rahatlıkla satış yapabilmelerini amaçladıklarını dile getirdi.

Yurtiçinde yükselen altın ve döviz fiyatlarının etkisiyle kuyum alışverişinde ciddi bir daralma yaşandığını kaydeden Sivaslıoğlu; “Son yıllarda ihracat alanında atılımlarımız vardı. Böylesi ekonomik dalgalanmaların yaşandığı dönemlerde ihracatın önemini çok daha iyi anlıyoruz. 2021 yılında elde ettiğimiz ihracattaki yükselişimizi 2022 yılında da devam ettirmek için planlamalar yapmaktayız” dedi.