SEKTÖR > Çok Arzu edildi… Değişime ve yenilenmeye kayıtsız kalmadı

Çok Arzu edildi… Değişime ve yenilenmeye kayıtsız kalmadı

Arzu Alyans’ın yenilenen mağazasında, 14 ayar takı grubunda arzu ettiğiniz birçok farklı takı grupları tek çatı altında toplandı. Birbirinden güzel alyanslarıyla yakından tanıdığınız Arzu Alyans, artık Arzu altın olarak çok daha geniş ürün gruplarıyla karşınızda..

Yenilikçi kimliği, müşteri memnuniyetine verdiği önem ile dikkat çeken markalarımızdan biri olan Arzu Alyans; birbirinden güzel alyans modellerinin dışına da çıkarak müşterilerinin farklı takı gruplarındaki isteklerine net yanıtlar vermeye başladı.

İstanbul Jewellery Show öncesi Kuyumcukent bünyesinde yer alan mağazasını baştan sona yenileyen Arzu Alyans; Arzu Altın yeni markası ve ikinci şubesi açılan Arzu Altın Değerli Madenler firmasıyla yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor.

Firma ortağı Uğur Cesur; müşterilerinin ısrarlı talepleri neticesinde farklı takı gruplarına hızlı bir giriş yaptıklarını, yeni hizmete giren mağazalarının, baştan sona yenilenen vitrinlerinde birçok farklı takı grubuna ev sahipliği yaptığını söyledi.

Yıl sonuna kadar yıllardır Arzu Alyans’tan alyans alan her iki kuyumcudan birisinin diğer takı gruplarında da Arzu Altın kalitesini tercih edeceklerine inandıklarını belirten Uğur Cesur; “İJS fuarına katılan tüm firmalarımıza başarılar diliyoruz. İstanbul’a fuar için gelecek olan sektör mensuplarımızı da yeni mağazamızda ağırlamaktan onur duyarız. Fuarın hemen öncesinde çok sayıda yeni modelimizle kuyumcu dostlarımızın yanında olacağız. Klasik bilezik hariç; bir kuyumcunun ihtiyacı olan takı gruplarının hemen hemen hepsini Arzu Altın markası altında bulabileceksiniz” diye açıklamada bulundu.