SEKTÖR > ÖZBAĞ Kuyumculuk yeni yılda 10’uncu şubesini Eskişehir’de açmaya hazırlanıyor…

ÖZBAĞ Kuyumculuk yeni yılda 10’uncu şubesini Eskişehir’de açmaya hazırlanıyor…

Yeni yıl ile birlikte 20’inci yaşına adım atacak olan Özbağ Kuyumculuk; çok yakında 10’uncu şubesini faaliyete sokacak. Eskişehir’de açılması planlanan yeni şube; markanın Anadolu açılımında önemli bir rol üstlenecek. 2023 yılında hem büyüme hedefini gerçekleştiren hem de nokta atışlı yatırımlar yapan tecrübeli firma; 2024 yılında değerli maden ticareti yapmak isteyenlerin ve yüksek kaliteli bilezik arayanların yine ilk adresi olmayı planlıyor.

Bursa’nın Kestel ilçesinde son derece modern ve çevreci, akıllı altın rafinerisine sahip olan Özbağ Kuyumculuk; yeni yılda işlem hacmini artırarak büyümeyi hedefliyor. Kendi tesislerinde ürettiği gram altın ve bilezikleri 16 farklı ilimizdeki kuyumculara ulaştıran tecrübeli firma; çok yakında Eskişehir şubesini de hizmete sunacak. Özbağ Kuyumculuk Genel Müdürü Aziz Sözeroğlu; yıllar içinde kontrollü bir büyüme sergileyen Özbağ Kuyumculuğun 2024 yılından beklentisinin olumlu olduğunu, altın rafinerilerinin ve bilezik atölyelerinin Anadolu kuyumcusunun iş hayatına konfor, kolaylık katmaya devam edeceğini söyledi.

Aziz Sözeroğlu; yeni yıla 331 kişi sayısına ulaşan çalışma arkadaşlarıyla giriş yaptıklarını belirterek; “Ülke kuyumculuğuna katma değer sağlayacak çalışmaların içinde olacağız. Ülke topraklarında altın hep el üstünde tutuluyor. Geçtiğimiz yıl enflasyona karşı kendini korumak isteyenlerin güvenli liman altına yöneldiklerini biliyoruz. Artış eğiliminde olan altının 2024 yılında da yine sahibini koruma altına alacağını ön görüyoruz” dedi.

QR KOD ile Güven dolu altınlar, bilezikler…

Sözeroğlu; üretim tesislerinde özel QR kodu eşliğinde üretilen bileziklerinin, hem tüketicinin hem de kuyumcunun güvenli alım satım yapmasına imkan tanıdığını vurgulayarak;

“Yaklaşık 1 yıldır ürettiğimiz bileziklerimizi özel QR kod eşliğinde üretiyor ve ürünümüzü kimliklendiriyoruz. Bizim bileziklerimiz artık konuşan ve tüm özelliklerini anlatan bir hale geldi. Sahte altın, taklit ürün konusunda QR Kod ile güvenlik devrimi yaptık diyebiliriz. Bilezik takı grubunda bu ülkemizde bir ilk oldu. Keza ürettiğimiz gram altınlarımızda yine özel güvenlikli ambalaj ve özel güvenlik kodlarıyla donanıyor. Yatırımlarımıza 2024 yılında da devam edeceğiz. 2024 yılında 20’inci yaşına adım atan markamız; sektörden kazandıklarını yine sektörümüzün menfaatine sunmaya devam edecek.”