SEKTÖR > “Besay” kalitesi hayatımızda 32 yıldır var

“Besay” kalitesi hayatımızda 32 yıldır var

Sektörümüzün köklü firmalarından biri olan Besay Kuyumculuk; bu yıl itibariyle 32 başarılı yılı geride bırakıyor. Kuyumculuk mesleğinin üretimden pazarlamasına kadar her alanında başarıyla çalışanı olan, mesleğini büyük bir aşkla icra eden Ömer Kaya tarafından kurulan Besay; yıllardır birlikte çalışan deneyimli kadrosuyla geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Kurulduğundan bugüne müşterilerine sürekli özgün, farklı ve etkileyici tasarımlar sunmaya büyük özen gösteren Besay; birçok farklı takı grubunda büyük satış rakamları yakalayan, popüler olan tasarımlara yıllarca imza atmanın gururunu yaşadı.

Özellikle Çocuk takı grubunda bir adım öne çıkan deneyimli marka; birçok takı grubunda yüksek kaliteli üretim yaparak, “Besay Kalite Standartları” olarak kabul edilen standartlar oluşturdu. Besay; çocuk takı grubunun, fenomen olan altın emziğin dışında her tür takı grubunda başarılı örnekler yapmış ve binlerce tüketicinin mutluluk içinde kullandığı takıları hayata geçirmiştir. " Kalite, estetik ve zarafet" sloganı ile çalışmalarını yürüten marka; yıllardır değişmeyen çizgisi ile ilkeli çalışma prensiplerine sıkı sıkı bağlı bir şekilde ticari çalışmalarını sürdürmüştür.

Üretimin her aşamasında gösterdiği dikkati, modern teknolojiden de yararlanarak en iyi ürün kalitesini yakalama anlayışıyla birleştiren Besay; markalaşma yolunda hem Türkiye’de hem de Dünya çapında önemli adımlar atmıştır. Müşterilerinin önce gönlünü, sonrasında güvenini kazanan Besay Kuyumculuk; Türk takı üreticileri arasında saygın bir konumda geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.