SEKTÖR > Amor Pırlanta’nın benzersiz ışığı iş hayatınıza iyi gelecek

Amor Pırlanta’nın benzersiz ışığı iş hayatınıza iyi gelecek

Timur Bozkurt “Amor çatısı altında; güven, kalite, istikrar ve en uygun fiyatlar eşliğinde mücevher edinme imkanı var. İş hayatında yeni açılımlara yelken açmak isteyen kuyumcuları İstanbul Çemberlitaş Şeref Efendi Sokak’ta yer alan toptan satış mağazamıza davet ediyoruz. Amor’un ışığı hepimize iyi gelecek. Hemen şimdi gelecek.”

Kısa sürede ülke çapında hızla büyüyen, son tüketicinin güvenini kazanan Amor Pırlanta; yurtiçinde iş hayatında yeni açılımlara imza atmak isteyen, seçkin kuyumcularla işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Tamamen peşin çalışma sistemi ile hareket edecek olan Amor Pırlanta; geniş ürün koleksiyonunu kuyumculara en uygun bütçeler eşliğinde sunacak ve kazan & kazan ilkesiyle ticari işbirliği yapacak.

Amor Pırlanta Genel Müdürü Timur Bozkurt; “Ülkemizin her noktasında çok sınırlı sayıda kuyumcu ile çalışmak istiyoruz. Peşin çalışma prensibine uymaya hazır ama aynı zamanda benzersiz bütçeler eşliğinde, avantajlı mücevher ticareti yapmak isteyenleri Çarşı’da yer alan mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Yıllar içinde markalarının kazandığı saha tecrübesinin en değerli sermaye olduğunu vurgulayan Timur Bozkurt; “Mesleğimizin ustalık dönemini Amor çatısı altında yaşıyoruz. Amor’da satış sonrası hizmet kalitemizin üst seviyede olmasına büyük özen gösteriyoruz. Neyi yapıp neyi yapmayacağınızı bilmek, başarıya giden yolun yarısını teşkil ediyor. Amor ile çalışan kuyumcu dostlarımız daha önce denenmiş ve etkin sonuçlar elde edilmiş yöntemlere de otomatikman sahip olacaklar. Kısacası mücevher alanındaki tecrübemizi de sektör mensuplarına sunmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Bozkurt; “Marka, tüketicinin güvenini kazandığı anda marka oluyor. Amor ismini gören tüketici daha önce hiç ziyaret etmediği kuyumcudan içeri girebiliyor. Mücevherde güven; herşeyin önünde geliyor. Mesleğini aşkla yapan ve işine dört elle sarılan kuyumcu dostlarımızı avantaj dolu mağazamızdan içeriye davet ediyoruz” dedi.