SEKTÖR > Tüm takılar vitrin öncesi “Erpol” dokunuşunu hakeder

Tüm takılar vitrin öncesi “Erpol” dokunuşunu hakeder

Her atölyeye lazım sloganıyla çalışmalarını titizlikle yürüten Erpol Zımpara; yine bir İstanbul Jewellery Show’da yerini alacak. Geçtiğimiz İJS Ekim ayağında en son ürünü Extra Fine Promax’i tanıtan tecrübeli marka. Yeni yıl ile birlikte standart ürünlerinin üretimini durdurdu ve tüm ürünlerinde Promax kalitesini kendine referans alıyor. En güzel takılara en güzel son dokunuş için Erpol; her geçen gün kalitesini üst seviyeye taşıyor…

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; düzenli katıldığı İstanbul Jewellery Show’a yine özenle hazırlandı. “Made In Turkey” kaşesiyle ülkemizin gururu olan Erpol; geçtiğimiz fuarda tanıtılan ve ardından adeta yok satan ürünü Extra Fine Promax ile fuarda yine dikkatleri üzerinde toplayacak.

Fuara özenle hazırlandıklarını ve fuardan olumlu beklentiler içinde olduklarını kaydeden Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; “ Fuarda çok sayıda yeniliğimizi müşterilerimize sunacağız. Fuar standımızı 3 kat büyüttük. Yaşanan büyük afetin ardından tabiki enerjimiz dip seviyeler indi. Öncelikle tüm hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İlk günden bölgeye tüm yardımlarımızı sunmak için harekete geçtik. İki tır dolusu yardım gönderimi yaptık. Büyük üzüntüyü içimize gömerek, iş hayatımıza konsantre olmaya çalışıyoruz. Afet bölgesinde bulunan kuyum üreticisi müşterilerimizden yeni ürün talebi gelirse onlardan 6 ay ile 1 yıl boyunca ödeme talep etmeyeceğiz. İyi günde kötü günde bir olmak var olmak demektir” diye konuştu.

Fuarın iç piyasa açısından eski yoğunluğunda olacağını tahmin etmediğini ama ihracat açısından verimli geçeceğini ön gördüğünü kaydeden Cengiz Yalçın; “Fuar kapsamında İtalyan UTG Ponpon markasına eşdeğer kalitede bir ürünü çok daha uygun fiyat eşliğinde sektöre sunacağız. Bu ürünümüzü çok geliştirdik ve ithal muadillerinin üstünde kaliteli sonuçlar ortaya çıkarmasını sağladık. Çok ses getireceğini düşünüyorum. Tüm dostlarımızı fuar standımıza davet ederiz” dedi.