SEKTÖR > Pandemi krizi mücevheri teğet geçiyor… Amor Pırlanta tüketiciye verdiği güvenle bir adım öne geçiyor…

Pandemi krizi mücevheri teğet geçiyor… Amor Pırlanta tüketiciye verdiği güvenle bir adım öne geçiyor…

Son yıllarda uygun bütçesiyle geniş bir kitlenin kullanım alanına giren mücevher; pandemi günlerinde hız kaybetmeden kullanıcısıyla buluşmaya devam etti. Amor Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; pandemi günlerinde fiziki alımların azalmasını online satış alanındaki başarılarıyla dengelediklerini, pandemi öncesi işlem hacimlerine baktıklarında kayda değer bir kaybın ortaya çıkmadığını ifade etti…

Mücevher ürün grubunda son yıllarda öne çıkan ve mutlu müşterileriyle hem perakende hem de toptan satışlarda ciddi rakamlar elde eden Amor Pırlanta; uzun yıllardır sektörümüze yüksek kaliteli ve güvenli değerli taş, mücevher sunuyor. Amor Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; pandemi döneminde mücevhere olan talepte bir düşüş yaşanmadığını, özellikle online alanında yaptıkları önemli yatırımlarla sokağa çıkamayan alıcıyla sanal alemde buluştuklarını söyledi.

Amor Pırlanta’dan bir ürün alan kişinin ikinci ürün alımında mağaza yerine kolaylıkla internet sitelerinden sipariş geçtiğini vurgulayan Ergün Bayram; “Şimdi yaz dönemine giriyoruz. Bu dönemde düğünlerin artmasıyla birlikte evlilik teklifleri de artıyor. Günümüzde evlilik tekliflerinin olmazsa olmazı tektaş pırlanta yüzükler oldu. Amor imzalı tektaş pırlanta yüzükler; hem düğünlerde hem de düğün öncesinde ‘evet’ cevabı alınmasına katkı sağlıyor” diye konuştu.

Evlilik teklifini tektaş yüzük ile yapanların düğünlerinde ya beş taş pırlanta yüzük aldıklarını veya pırlanta set geline hediye ettiklerini belirten Bayram; “Altının gramı 500 TL’yi geçti. 14 ayar bir takı alacağınız bütçe ile çok şık bir mücevher alabilirsiniz. İnsanlar artık mücevher almayı hayal etmiyor hedefliyor. Türk kadını mücevher alımında oldukça bilinçli hareket ediyor” dedi.