SEKTÖR > “VENTA PIRLANTA’ NIN” YÜKSEK KALİTESİNİN SIRRI İÇİNDE SAKLI

“VENTA PIRLANTA’ NIN” YÜKSEK KALİTESİNİN SIRRI İÇİNDE SAKLI

Pırlanta sektörünün kalbinin attığı Nuruosmaniye de yer alan Venta Pırlanta; yüksek ürün kalitesini elde etmek ve kusursuz olmak adına, A’dan Z’ye tüm üretimini kendi çatısı altında topladı. İşinin ehli profesyonel kadrosuyla; çizimden montüre, mıhlamadan cilaya, kalite kontrolden satışa kadar ürünün tüm aşamaları tek noktadan titizlikle yapılıyor.

Venta’ nın kendine has yüksek kalitesinin sırrı işini aşk ile yapan güçlü personel kadrosunda saklı…

Meslek hayatında başarılarla dolu 20 yılı geride bırakan Ahmet Özcan; hem son tüketicinin hem de kuyumcuların yakından takip ettiği bir marka konumuna ulaştı. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren, üretiminin tümünü kendi çatısı altında gerçekleştiren Venta Pırlanta; yüksek kaliteyi uygun fiyata sunma konusunda son derece başarılı işler ortaya koyuyor.

Venta Pırlanta, en özel günlerimizi süsleyen baget, beştaş ve tektaş pırlanta yüzük, kolye, küpe ve bilekleri hem set olarak hem de ayrı ayrı müşterilerine sunuyor. En özel günlerinde Venta Pırlanta imzası taşımak isteyen çiftlerin ilk tercihini 3’lü pırlanta setler ve gerdanlıklar oluşturuyor. Mücevhere gönül vermiş çalışan kadrosuyla tüketicinin “Özel tasarım pırlantalı ürün” ihtiyacını kurmuş olduğu atölye ile karşılamakla beraber koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktadır.

Firma sahibi Ahmet Özcan; “Venta Pırlanta’ nın hem son tüketicinin hem de kuyumcunun gözünde değerli bir yer elde ettiğini, özellikle son tüketicinin hızla tanıdığı ve bildiği bir marka konumuna gelmesinin, yakın zaman içinde kuyumcular açısından büyük avantajlar teşkil edeceğini söyledi.”

Nuruosmaniye, Şeref Efendi Sokak’ta bulunan mağazalarına yıllar içinde yüzlerce mücevher kullanıcısının geldiğini ve markalarına zaman içinde yüksek güven duyulduğunu belirten Ahmet Özcan; “Kalıcı ve sürdürülebilir başarılar elde etmek için her zaman dürüst ve ilkeli bir yaklaşım ortaya koymalısınız. Venta Pırlanta, kurulduğu günden bu yana müşterilerini hem ürün kalitesiyle hem uygun fiyat politikasıyla hem de güler yüzüyle mutlu etmiştir. Kısa zaman önce tüm ürünlerimizin üretimini kendi çatımız altında topladık. Venta Pırlanta’ nın takdir gören kalitesi, işini aşk ile yapan güçlü personel kadrosuyla ortaya çıkmaktadır. Venta’ da gördüğünüz her şey Venta’ dır” diye konuştu.

Venta; üretimine başlanan “Her Gün Koleksiyonu” ile şıklığından ödün vermek istemeyen Venta kadınlarına yönelik ürünler sunuyor. Yakın zaman içinde tasarımını yeniledikleri www.ventapirlanta.com sitesinin başarılı online satışlara imza attığını, online satış platformunun Türkiye genelindeki kuyumculara da olumlu yansımalarının görüleceğini ifade eden Özcan, “Çok kısa süre içinde ülke içinde yeni pazarlama ve yol haritaları stratejilerimizi sektörümüzle paylaşacağız. Kazan & Kazan ilkesi içinde gelecek güzel günlere, sektör mensuplarımızla birlikte yürüyeceğiz” dedi.