SEKTÖR > HATIRAN YETER “MirdAŞKoleksiyon”

HATIRAN YETER “MirdAŞKoleksiyon”

Mirdaş’ın yeni ultra hafif hayalet kolye koleksiyonunun maddi değil hatıra kimliği ön plana çıkacak…

Sektörümüzün, hafif takı grubunun önde gelen üreticilerinden Mirdaş Gold; yaklaşan Sevgililer Günü münasebetiyle yaklaşık 200 parçadan oluşan özel hayalet kolye koleksiyonu çıkardı. Şimdiye kadar yapılan en hafif koleksiyonlardan biri olan bu özel kolyeler; 1,20 ile 1,80 gram ağırlıklarıyla bütçe dostu özelliğine sahipler. Görünümleri oldukça görkemli olan ultra hafif kolyeler, özel üretim tekniği ile limitler zorlanarak üretildi.

Yılın 3 önemli özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü; sektörümüz açısından ayrı bir önemi var. Yılın başlangıcı olarak kabul edilen Sevgililer Günü için birçok firmamız hazırlıklar yaptı. Hediye arayanlar için binlerce alternatif tasarıma sahip olan Mirdaş; hem kuyumcuları hem de özel ve hoş hatıra bırakacak hediye arayanları mutlu edecek.

14 Şubat Sevgililer Günü; sektörümüz açısından hem iç hem dış ticaret açısından önemli bir canlanmaya vesilesi oluyor. Hediyelik takı dendiğinde, hayalet kolye ve hafif bileklik modelleriyle yakından tanınan Mirdaş Gold; ülkemizin dört bir yanına yeni koleksiyonunu sunacak. Mirdaş Gold firma ortağı Saylan Elidaş; güzel bir Yılbaşı döneminin ardından Sevgililer Günü’nü de iyi geçirmeyi planladıklarını, ultra hafif hayalet kolye yeni koleksiyonlarının en güzel hediye arayanlara çok iyi geleceğini söyledi.

Günümüzün zorlu ekonomik koşullarında, hayalet kolye ve hafif bilekliklerin perakende kuyumcularının en çok sattığı takı grubu arasına girdiğini belirten Saylan Elidaş; sözlerini şöyle sürdürdü :

“İnsanlar sevdiklerine çok pahalı hediye alıp bu hediyenin maddi değerinin ön plana çıkmasını istemiyorlar. Bu yüzden uygun bütçeli ama tasarımıyla dikkat çeken bir koleksiyon hazırladık. 10 yaşından 50 yaşına kadar herkese bu özel koleksiyonumuz armağan edilebilir. Sevgililer Günü’nde sadece sevgililer değil babalar kızlarına, annelerine bile hediye veriyorlar. Sloganımız çok net; “Hatıran Yeter” diyoruz. 2020 yılı sadece sektörümüz açısından değil Dünyamız açısından da çok iyi geçsin. Dostluk, kardeşlik ve huzur her yerde öne çıksın.”